2018

28 december

De pubquiz

Na een gelijke stand tussen team noord en team Toyota-squad werd na een schattingsvraag de pubquiz gewonnen door team noord.
De winnaars zijn:
1. team Noord
2. team Toyota-squad
3. team Tempeliers en Co

 

Meer foto's in het album 2018

19 december

In de grote zaal met mooie kerstversiering speelden ongeveer 40 kinderen de kinderbingo.

5 november

Aankomst Sinterklaas.
Onder grote balangstelling ook dit jaar weer een mooie grote ontvangst van Sint en zijn Pieten, die met de stoomboot aankwamen. Zij werden welkom werden geheten door wethouder henk Bakker. Daarna volgde een tocht door Noordhorn in een versierde lelijke eend en werd het een gezellig feestje in de Dörpsstee.

Meer foto's in de fotomap 2018

Feestweek

Volleybal

De winnaars zijn
:
1. team Hummel
2. team dorpsbelangen 2
3. team Emiel Hoeksema

De pubquizz met als thema: hete zomers

De winnaars zijn:

1. De Bea's en de Trixies
2. Het kon minder
3. Te ver gaan is ook gaan

 Foto's 2018 in map

12 mei

Jaarmarkt Noordhorn gezellig druk.
Zaterdag 12 mei was het gezellig druk op de jaarmarkt Noordhorn. Er was een diversiteit aan kraampjes en je kon goed zien wat er allemaal te koop was de jaarmarkt was ruim opgezet en je kon er goed door heen komen. Het was goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte en ook voor de inwendige mens was er volop keuze. Kleding ,bloemen, kaas, worst , sierraden, fietsen, suikerspin ,aardbeien,taart broodjes hamburger heerlijk ijs wat erg goed ging met het warme weer en kinderen konden zich laten schminken en hadden altijd prijs bij het eendjes vangen.
Op het Palunoplein was het goed vertoeven lekker op het terras van Dorpsbelangen heerlijk in de zon of lekker even in de schaduw onder de tent. Voor herhaling vatbaar volgens de standhouders die het een mooie jaarmarkt vonden vanwege de locatie en het weer en de gezellige mensen.
Volgende jaar dus weer de zaterdag voor moederdag.

Meer foto's in de fotomap 2018

17 maart

ZAT in Dorpsstee.

Het was alweer enige tijd geleden dat er in Noordhorn een toneelvoorstelling was geweest. Maar doordat het ZAT (Zuidhorner amateur toneel) zo nu en dan wel eens gebruik maakte van het podium in de Dorpsstee kwam het ter sprake dat het misschien ook wel eens een keer leuk zou zijn om ze een keer te zien spelen als ze helemaal gereed waren met het repeteren. Nou van het één kwam het ander en er werd een datum geprikt en wel zaterdag 17 maart dat was het weekend direct nadat ZAT had opgetreden in Balk Zuidhorn zouden er dan nog wel mensen komen in Noordhorn en zo ja hoeveel, komt de zaal wel vol? enz enz we zullen het wel zien…… wat komt dat komt… laten we het maar gewoon proberen was de gedachte. Er waren twee voorverkoop avonden en er bleek animo genoeg want al met al waren alle kaarten binnen één uur uitverkocht! Er is zelf besloten om op een bepaald moment maar geen reclame meer te maken om teleurstellingen te voorkomen. Er waren op de avond zelf nog wel een paar kaartjes maar die waren teruggebracht van mensen die niet konden.
Het toneelstuk ging over een restaurant die werd geopende maar voorheen een snacktent was wat voor hilarische momenten zorgde het was een leuk en luchtig stuk,in de zaal werd veel en vaak gelachen de sfeer was gezellig en ontspannen en de spelers? ja ook de complimenten aan de spelers wat een prachtige karakters zetten zij daar neer op het toneel, echt top! Het was voor zowel het publiek , de spelers en dorpsbelangen een fantastische avond. Volgende jaar maar weer? was de vraag. En wat ons en ZAT betreft op zeker!

Meer foto's in fotomap 2018

7 januari

Zaterdag 7 januari 2018 was de traditionele nieuwjaarborrel die plaatsvond in de Dorpsstee. Ook dit jaar was het weer, net als het jaar ervoor,2018 champagneglazen aansluitend aan de patatverkoop welke op elke 1e zaterdag van de maand plaats vindt. Veel van de reeds aanwezigen bleven daarom ook in de Dorpsstee. De opkomst, naast die van de patatverkoop, voor de nieuwjaars receptie was echter matig. De receptie heeft wel in de Noordhorn Nu gestaan in het nummer van november maar niet in die van december misschien dat er daarom minder mensen waren dan we hadden verwacht. Echter de mensen die er wel waren hadden nog onder het genot van een drankje en een hapje een gezellige avond met extra hapjes, dat dan weer wel.