Dorpsbelangen Noordhorn

Pagina
Menu
Nieuws
U bent hier:   Home > Nieuws

Nieuws

Nieuws

2023

Op zatedag 3 juni, tijdens de braderie van Noordhorn (en de aanvang van de feestweek) is de as van de molen gebroken. Daarop zijn direct de hulpdiensten ingeschakeld en is een deel van de braderie ontruimd. Ook voor het tentfeest van AJK zijn maatregelen getroffen ten aanzien van de inzet van extra verkeersregelaars. De komende week monitoren we de situatie om te kijken wanneer de Langestraat weer vrijgegeven word. Meer informatie op de pagina van RTV Noord As molen Noordhorn breekt 

 

2022

Een Moestuin, iets voor jou?

Op zoek naar een nieuwe manier om je vrije tijd in te vullen? Een hobby die fijn is om te doen en je ook nog eens iets heerlijks oplevert?
Dan is het beginnen van je eigen groente tuin een leuk idee! Achter de Dörpstee liggen een aantal moestuinen, waarvan op dit moment er een aantal beschikbaar zijn voor nieuwe enthousiaste tuinders, dan wel mensen met groene vingers die het leuk lijkt om een moestuin te beginnen.

Je kunt er voor kiezen om te beginnen met een half perceel welke ongeveer 80m2 bedraagt of een heel perceel 160 m2. De huur bedraagt 15,- euro voor een heel perceel en 7,50 voor een half perceel. Voorwaarde is wel dat je lid moet zijn van Dorpsbelangen van Noordhorn. Een moestuin is een gezonde hobby die zorgt voor lichaamsbeweging, sociale contacten en lekker eten.
Heb je belangstelling of wil je eerst iets meer weten omtrent tuinieren/het houden van een moestuin, dan kun je contact opnemen met Wobbe De Vries, Torenpad 1 in Noordhorn 0594-505451. ( beheerder moestuinen)

2020

Wilt u ook alle ontwikkelingen in de molen Fortuna volgen?
Molen Fortuna website
Facebook molen Fortuna

Submenu

Pagina
Menu
Nieuws

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login