Dorpsbelangen Noordhorn

Pagina
Menu
Nieuws
U bent hier:   Home > Activiteiten > 2019

2019

2 t/m 8 juni, feestweek
Volleybal
Voor de wedstrijden hadden zich 12 teams ingeschreven. Dit was een mooie opkomst.
Tijdens de wedstrijden kwamen er onweersbuien over en dit deed de feestweek commissie besluiten een pauze in te lassen.en te gaan schuilen in de Dörpsstee. De wedstrijd is ingekort en werd er gelijk besloten om de 4 beste teams te laten spelen.
Nr. 1 team Hummel
Nr. 2 team Rick
nr. 3 team Dörpsstee

Aansluitend was er de pubquizz en die begon iets later door de vertraging bij het volleyballen.
Nr. 1 team Tempeliers
Nr. 2 team Hummel
Nr. 3 team Jan Boer 

Bingo
Donderdagavond was weer de bingoen met extra grote prijzen. De hoofdprijs, een rondvlucht in een vliegtuig boven Noord-Nederland,is gewonnen door Rian Medema 

Meer foto's 2019

Rondvlucht in helicopter
Voor de helicopter vlucht kwamen veel kijkers maar ook 60 mensen die hebben meegevlogen.  

Meer foto's 2019

Klaverjassen 
Nr. 1. Siebrand Tjoelker
Nr. 2. Hille Dijck
Nr, 3 Erik van de Velde

Tentopbouw 
Zaterdag 1 juni werd de laatste hand gelegd aan de opbouw van de feesttenst.

11 mei

Zonnepanelen op Dorpsstee

Afgelopen week heeft dorpsbelangen met het subsidie geld van de gemeente een zonnepanelen installatie aangeschaft. Het gaat om een installatie van ca.11.000kWp De Dorpsstee gebruikt op jaarbasis ongeveer ca 10.000kWp en met deze investering in zonnepanelen wordt een groot gedeelte van ons energie gebruik dan ook opgewekt door de zon dat is niet alleen milieu vriendelijk maar het scheelt ons ook in de maandelijkse lasten en omdat we de investering in zijn geheel van de gemeente hebben gekregen is er dan ook geen terugverdientijd. De installatie zal één dezer dagen worden aangebracht mede met behulp van vrijwilligers de opbrengst van de installatie willen we dan graag op een scherm ergens in de hal of grote zaal laten zien.

27 april

Er zijn nieuwe bolderpalen geplaatst bij de ingang van de Dörpsstee. Her hekwerk is verwijderd en hierdoor is er ook meer ruimte voor grotere wagens en vrachtwagens voor bevoorrading enz. De bolderpalen zijn geplaatst door 3 generaties Nanninga.

 

meer foto's Foto's 2019

16 maart

Het ZAT in de Dorpsstee met “De erfenis van tante Bella”.

Zaterdag 16 maart was het ZAT in de Dörpsstee met een klucht over de erfenis van tante Bella van Henk Roede, onder regie van Inez van de Kimmenade.

Er was veel belangstelling voor deze avond en de kaartjes in de voorverkoop gingen als warme broodjes. Met een goed gevulde zaal werd er om het stuk, bestaande uit drie bedrijven, dan ook lekker gelachen. Er kwamen hilarische momenten en stukken in voor. Ook de spelers waren stuk voor stuk erg goed.

Nadat de spelers onze jarige beheerder Wilt de Boer nog even in het zonnetje zetten, werd er ook na de voorstelling nog even lekker nagezeten onder het genot van een hapje en/of drankje. We werden als dorp bedankt door het ZAT maar wij willen ZAT dan ook erg bedanken voor deze gezellige avond en volgend jaar weer……nou wat ons betreft op zeker!

Namens Dorpsbelangen,

Rob Schuur, voorzitter

Foto's

11 februari
Vandaag het programma doorgenomen met Arno van der Heyden.
Op 18 februari loopt de Groninger cabaretier en muzikant Arno met zijn team door Noordhorn en 's avonds zien we hiervan de samenvatting na de ALV in het kader van het manifest voor onze nieuwe gemeente Westerkwartier.

Foto's van deze avond bij Nieuws

Pagina
Menu
Nieuws

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login